Waarom achterom kijken bij een mooi vooruitzicht?

NOW is jouw keuze èn de tijd om voor wat je nodig hebt, wat je graag wil bereiken of noodgedwongen moet aanpakken, nu te kunnen gaan veranderen. NOW Workflow kan helpen met concrete business concepten, start- en scale-ups zodat je voor jouw succes de mindset kan gaan maken. NOW Workflow gaat nu van start en is een initiatief van mij…

Een ‘halfvol’ leven was ik de externe corporate counselor voor honderden (beursgenoteerde) ondernemingen. Wat me altijd zo is opgevallen, is dat ‘onzekerheid’ in bijna alle uitingen de onbedoelde hoofdrol kreeg boven de hoofdzaak. De boodschap op de kaart houden en op de beste wijze over het voetlicht te krijgen, geeft mij het plezier in mijn werk. 

Bij veranderingen gaat het er overigens niet om ‘wat’ er gebeurt, maar ‘hoe’ je daarmee omgaat. Het herkennen van de verandering brengt ook de wens voor diezelfde verandering op gang. De kennis over en de ondersteuning bij het veranderingsproces, vraagt om een doordachte en handige aanpak! Daarbinnen het baken met een realistische visie zijn, is de rol die me past. 

NOW Workflow is eigenlijk ook een start-up zoals we ze aanbieden. Dat is de kracht van de eerlijke stem die zich niet verheven hoeft te voelen of zich met mooie superlatieven koste wat kost de markt in moet persen. 

We zijn NOW van start gegaan en zien graag je deelname en/of feedback met plezier tegemoet. Dat maakt de beleving van ons verhaal, jouw verhaal, de proposities en de vele mogelijkheden… duidelijker en betekenisvoller.

Arno van Hilten