Van disruptie tot retentie en van groei management tot het bouwen en onderhouden van een ijzersterke reputatie. We bieden ‘focussed services’ om je carrière op koers te houden.

De eerste stappen

Er is altijd weer een begin. Een goede strategische voorbereiding biedt houvast door het gehele wordingsproces heen. Focus is je belangrijkste instrument. NOW helpt je hierbij.

Voor- en nazorg

Alle processen zijn op alle mogelijke merites beoordeeld en komen samen in de NOW Startkamer. Vanuit hier (her)start het bedrijf als start- of scale-up. NOW blijft volgen en verbonden als promotor en ambassadeur.

Teamvorming

Twee kapiteins op een schip werkt niet. Talenten en vaardigheden van teamleden dienen elkaar te versterken. Het is verstandig om specialisten mee te laten kijken bij het vormen van het team.

Verzamelen en controleren

We denken analytisch, leveren opbouwende kritiek, toetsen vindingrijk- en toepasbaarheid en denken aanvullend. Ons panel bestaat uit deskundigen die we uitnodigen in de startkamer. Hun ‘groene licht’ is in het verleden van onschatbare waarde gebleken.

Uitkienen van de beste timing

Van marketeers tot accountants, niemand kan de best-time-to-market precies vaststellen. Of een start-of scale-up er klaar voor is, kan op basis van prognoses en marktonderzoeken een flink stuk in de goede richting gebracht worden. Ondernemen blijft altijd een kwestie van risico nemen.

Het werk gaat nu pas beginnen

Met ‘onze man of vrouw op de maan’ liggen er duidelijke afspraken die waarborgen dat een NOW Workflow project altijd gevolgd blijft worden. Onze ‘post-lancerings’- diensten houden ondermeer het managen van de groei, uiteenlopende corporate taken en services, marketing en public relations in.

Begrepen worden of natte voeten halen?

Het gaat niet om de mooiste reclame of het slimste persbericht. Het gaat om de eerlijke stem, die zegt wat voor verschil je product of dienst écht kan maken. Zodra dat duidelijk is, zal de beste boodschap belangrijke aandacht krijgen van het publiek wat haar verdient.

Waarde en waardering

Wij zetten ons in voor een optimale waardering van je start- en/of scale-up. Waardering bij het grotere publiek voor jou als een betrouwbare en verantwoordelijke organisatie. Maar ook de juiste cijfermatige performance die van waarde blijkt bij strategische veranderingsprocessen.

Zichtbare start-ups vaker succesvol

Uiteindelijk draait marketing om het verslaan van concurrenten opdat men bij voorkeur zaken met jou doet. We zetten communicatie-strategieën uit die je imago versterken. Essentieel bij het implementeren van strategische plannen is de opbouw en verbetering van je reputatie.