We matchen ambities, talenten en vaardigheden aan fonkelnieuwe kansen. Eigenaar zijn van een community travel bedrijf of online gezondheidswinkel? De new business kansen zijn uniek en omvatten vele branches.

Zeven business categorieën

In het kansenoverzicht kun je op zeven business categorieën zoeken. Je kunt selecteren op type concept, start-of scale-ups of verdienmodellen. Maar ook: waar je wil werken en welke services je nodig hebt.

Goede voornemens?

Plannen blijven goede voornemens als je je talenten en vaardigheden niet ten volle benut. Je kunt gebruik maken over de NOW parate kennis bij het ontwikkelen van producten, diensten en bedrijfsconcepten.

Kansen toevoegen?

We kunnen ons voorstellen dat je zelf over de nodige concepten beschikt maar deze zelf niet tot wasdom weet te brengen. Onze specialisten bieden een helpende hand bij vastlopende processen.

“Op elkaar kunnen vertrouwen, maakt van verwachtingspatronen een transparant uitgangspunt. Dat is ook nodig omdat dit de basis vormt onder ieder vervolgtraject.”

Adopteer een concept, start- of scale-up en bouw aan je nieuwe toekomst !

  • EWe bieden heldere invalshoeken voor mensen die voor een gewenste of ongewenste carrièrewisseling staan.
  • EDat doen we door gevarieerde business concepten, start-ups en scale-ups bewerkbaar te stellen.
  • EEen NOW product adopteren betekent dat we je ook coachen om je nieuwe carrière te kunnen beginnen.
Business Concepten

Een business concept is een idee met een uitgewerkt plan. In alle gevallen draagt een business concept een naam met bijbehorende domeinnaam. Het concept is ook beschermt bij een merken- en/of concepten-bureau. Een talent die een business concept adopteert, kan de betekenis in de markt en de uitwerking van het concept zelf verder onderzoeken via ons beproefde 7-stappenplan.

High end Start-ups

Start-ups hebben zich reeds bewezen omdat ze aan markt gerelateerde professionals gepresenteerd zijn. Voor het talent die een start-up adopteert, betekent het ook dat enkele fasen van het stappenplan al doorlopen zijn. Hierdoor kan vrij snel de start-up via de NOW Startkamer live gaan. Een talent hoeft niet altijd de ondernemer te zijn. Hij of zij kan ook opgenomen worden in een start-up team.

Je eigen Scale-up zijn

Scale-ups zijn start-ups die hun bestaan bewezen hebben en klaar zijn voor de volgende stappen. Als talent ga je hier in meedenken en bij wederzijdse instemming kun je ook onderdeel gaan uitmaken van het bedrijf. Dat betekent dat een reële kans zich voor je opent om via het talent4equity program ook mede-eigenaar te kunnen worden. We beoordelen ook aanvragen voor hulp bij scale-up activiteiten.