Hier toetsen we prognoses aan het type start- of scale-up en verbinden die aan mogelijke financieringsvormen. De uitkomst van deze research dient om de punten op de i te zetten voor de best passende pitch van je zakelijke leven!

NOW Financiering Netwerk

Ieder bedrijf is ooit begonnen met een idee. Maar dan begint de grootste uitdaging: waar haal je het geld vandaan om je idee tot uitvoering te brengen? NOW stelt haar financieringsnetwerk graag aan je voor.

Kern van potentieel succes

Investeerders kijken met name naar mensen die 100% betrokkenen en beschikbaar zijn. Het gaat om het behalen van resultaten. Dàt maakt het verschil of een investeerder voor jou gaat!

NOW Prognose calculator

Bij een start-up is zekerheid niet gemakkelijk te bieden. NOW heeft een ‘bereken-machine’ ontwikkeld. Alle scenario’s komen aan bod waardoor plannen heldere prognoses kunnen worden.

Vorm van financiering

Volgens de CBS Financieringsmonitor blijven non-bancaire vormen van financiering groeien. NOW Workflow financiert zelf niet en blijft bij haar leest. We beschikken wel over een interessant netwerk waarin de verschillende specialismen goed vertegenwoordigd zijn. Alles blijft maatwerk en draait om de purpose, de prognose, planning en de inzet van het management.

Businessplannen en prognoses

Een businessplan schrijven is niet ieders werk. Met alle tools die we bieden, helpen we je hier uiteraard mee. De berekeningen uit de Gereedschapkamer worden meerdere keren tegen het licht gehouden en we vragen om 2nd & 3rd opinions. De interviews met mensen uit jouw branche ondersteunen je betoog en pitch. Zo treed jij gepokt en gemazeld de financiers tegemoet.

De pitch van je zakelijk leven

We bieden investeerders de mogelijkheid om van de NOW talenten van morgen, vandaag al te profiteren. Dat kan door realistische doelen te stellen en heldere perspectieven te bieden. Hoewel we allemaal aan de Dragons’ Den-kant van de tafel willen zitten, heb jij je passie neergezet zoals niemand anders dat beter kan. Het verhaal en de te behalen winst zijn en blijven de graadmeters.